Melatonine

Betaalbare melatonine

Melatonine is een van de meest populaire slaapmiddelen, en terecht. Anders dan de meeste andere slaapmiddelen is melatonine een volkomen natuurlijke stof die normaal gesproken in het menselijk lichaam wordt aangemaakt. Artsen schrijven regelmatig melatonine voor bij een slaapprobleem, met name ook bij kinderen met ADHD of ASS, maar helaas wordt melatonine niet meer vergoed door de zorgverzekeraars. Dat is jammer, want melatonine heeft bewezen dat het bij veel mensen met een slaapprobleem uitkomst biedt.

Melatonine is een hormoon en wordt onder normale omstandigheden ´s nachts aangemaakt in de pijnappelklier, afhankelijk van de blootstelling aan licht. Bij verstoring van het normale dag-nachtritme kan ook de aanmaak van melatonine verstoord worden en krijgen mensen moeite om in slaap te vallen of door te slapen.

Het gebruik van slaaptabletten brengt het risico van verslaving met zich mee. De inname van extra melatonine daarentegen leidt niet tot verslaving. Melatonine is dus een prima vervanger van slaaptabletten. Maar wat te doen als de melatonine niet meer vergoed wordt, of als de melatonine die u op doktersrecept krijgt niet werkt?

Melatonine 3 mg is een online verkrijgbare variant en een uitstekend en betaalbaar alternatief dat door heel veel mensen met succes wordt gebruikt bij slaapstoornissen. Of uw slaapprobleem nu veroorzaakt wordt door ouderdom, jetlag, een onregelmatige levenspatroon of iets anders, melatonine 3 mg kan uitkomst bieden, melatonine 3 mg is verkrijgbaar in de vorm van (zuig)tabletten, met aardbeiensmaak of als druppels. En voor een extra effectieve werking is er melatonine 3mg Time Release.